KOLDING HUMA FRIENDLY COMPETITION
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære formænd, trænere, Grandmasters, Sabum Nims og Kyosa Nim

Hermed invitationen til ?INTERNATIONAL KOLDING HUMA FRIENDLY COMPETITION ?
den 28.marts 2020

Huma int. Friendly competition er et stævne for alle interesser, hvor der både er konkurrence i kamp, teknik og fysiske færdigheder. Hele stævnet bliver afholdt i begynderniveau, altså fra 10. til 5. kup. Det er også opdelt efter alder og køn, så alle får modstandere og bliver udfordret af udøvere af nogen lunde samme alder.

Det bliver en super dag i Cuben på Østprøven 1 i Christiansfeld, hvor alle får mulighed til at prøve meget forskelligt, og hvor ALLE udøvere bliver hilst farvel med en medalje?? og nogle med pokaler??.
Der er indkøbt pokaler, som hver aldersgruppe har mulighed for at vinde.

Aldersgrupper:
Børn (4-8 år)
Kadet (9-13 år)
Junior (14-17 år)
Senior (18-29 år)
Master (30+ år)

Discipliner /konkurrencer:
????KAMP (Medbring udstyr - ikke elektronisk)
????TEKNIK
????FYSISKE FÆRDIGHEDER

Tilmeldingen foregår enten over mobilepay eller direkte kontooverførsel.
Det koster 150 kr. for 1 disciplin, 160 kr. for 2 discipliner og 170 kr. for 3 discipliner.

Mobilepay: 22356995
Overførsel til bankkonto:
reg: 9570 konntonr. 12649444

HUSK at udfylde og sende den vedhæftet fil til mailen: abbasjameian@gmail.com
I skal skrive hver udøvers fulde navn, køn, fødselsdagsdato, bæltegrad, vægt (kamp) og ønsket deltagelse i kategori.

HUSK at vi søger dommere til stævnet. Vi værdsætter alle dommernes indsats. Der bliver udgivet gaver til dommerne som tak for deres arbejde.

????HUSK at sidste tilmelding er 10. Marts.

I vil modtage en mail med flere informationer, når vi har fået og behandlet jeres tilmelding.

Mange sportslige hilsner
Kolding Huma Taekwondo Klub

05.03.2020
28.03.2020 kl. 08.00 - 28.03.2020 kl. 18.00