Bestyrelsesformand
Lars Mogensen
Præsentation
Lars er vores nye formand og selv trænet og været aktiv træner i rigtig mange år.
Henriette Pedersen
Præsentation

Henriette sidder tung og godt på klubbens pengekasse og styre økonomien med hård hånd.

Henriettes tilknytning til klubben er via hendes søn der har trænet i klubben igennem mange år.

Medlemsansvarlig
Thomas Caspersen Nielsen
Præsentation
Thomas er ansvarlig for medlemmernes ind / udmeldelse og kontingent håndtering

Thomas Caspersen Nielsen også kaldet MOON har trænet Taekwondo i gennem mere end 30 år og har sort bælte med 3. dan.
Udover Taekwondo har MOON også trænet en del Kickboxing og Thaiboxing.
MOON er træner for holdet om lørdagen for de voksne og hjælper til på Kids holdene ligeledes om lørdagen
Selv træner MOON hver tirsdag og torsdag
Træneransvarlig
Peter Agerbæk
Præsentation

Peter er vores Træneransvarlig og sikre, at trænerne har de nødvendige kompetencer for at kunne træner og udvikle medlemmerne indenfor Taekwondo uanset om de har gul, rød eller sort bælte.

Vi anvender meget tid og ressourcer på, at sikre vores trænere er klædt på til rollen og sætter sikkerhed højt på agenda. Derfor har alle en aktiv Børneattest og gennemgået et omfattende førstehjælps kursus.

Tag endelig fat på Peter når der er trænere der skal have ros, men endnu bedre sig det gerne direkte til træneren - det varmer altid :)

PR-ansvarlig
Bjarke Sørensen
Præsentation

Bjarke er ansvarlig for vores PR ansvarlig, hvilket indebærer opdatering af vores hjemmeside og andre elektroniske medier samt kommunikation med presse etc. efter vi har afholdt arrangementer i klubben eller vores fantastiske kæmpere har været til stævne.

Tag endelig fat på Bjarke, hvis I har gode idéer til, hvor og hvordan vi kan markedsførere vores klub så vi er synlige i lokalområdet og hele tiden får nye medlemmer til klubben.

Stævneansvarlig
Thomas Priis